Džiuto kilimai

Džiuto kilimai
Monika Gudeleviciute

Džiutas yra natūraliai tvirtas audinys kuris yra minkštas prisiliesti bei patvarus ir tuo pat metu nereikalaujantis daug priežiūros.

Natūralaus pluošto kilimai pastaruoju metu populiarėja tiek dėl patrauklaus neutralaus pynimo, tiek dėl tvarumo. Džiutas yra natūralus augalų pluoštas, greitai ir gausiai augantis Indijoje ir Bangladeše. 

Džiuto privalumai:

Tvarumas

Džiuto kilimas yra puikus pasirinkimas, jei stengiamasi būti ekologišku. Džiutas yra atsinaujinantis ir biologiškai skaidomas produktas.

Kaina

Džiutas yra viena pigiausių natūralaus pluošto grindų dangų. Paprastai jis yra pigesnis nei kitų rūšių kilimai, dėl jo gausos ir greito augimo. Skirtingai nuo kai kurių įprastų ekologiškų grindų, džiutas iš tikrųjų yra labai ekologiškas pasirinkimas.

Išvaizda

Džiutas yra vertinamas už natūralų grožį. Kilimai paprastai būna smėlio ar aukso rudos spalvos, o pluoštai dažnai austi neutraliais raštais. Šis kilimo vaizdas yra lengvai pritaikomas prie įvairaus interjero.

Priežiūra

Džiutas reikalauja mažai priežiūros. Natūralaus pluošto kilimai yra linkę gerai užmaskuoti nešvarumus ir dulkes tad pakaks paprasto siurbimo, kad kilimai ilgai atrodytų gražiai. 

P.S.
Kiekvienas kilimas yra išskirtinis; kadangi jis yra rankų darbo.🙌

Related posts

  • 2020 metų spalva

    2020 metų spalva

  • INTERJERAS PAGAL ZODIAKO ŽENKLĄ

    INTERJERAS PAGAL ZODIAKO ŽENKLĄ

  • INTERJERO TENDENCIJOS 2020 METAIS

    INTERJERO TENDENCIJOS 2020 METAIS

  • Konkursas - „Mano Kalėdos“

    Konkursas - „Mano Kalėdos“