INTERJERO TENDENCIJOS 2020 METAIS

INTERJERO TENDENCIJOS 2020 METAIS
Monika Gudeleviciute

   Interjero ir dekoro tendencijos, kurių tikimasi 2020 m

Metai po metų keičiasi tai, kas madinga ir populiaru. Namų dizaine tendencijos tos pačios - palaikoma kas šviežia ir įdomu. 
   Dizaino tendencijos gali būti naudingos ieškant įkvėpimo jei planuojate savo namuose keisti interjerą, tačiau tai nereiškia, kad jūs turite atsisakyti visų savo esamų dekoracijų. Vietoj to, rinkitės naujas detales ir elementus, kuriuos galite lengvai įtraukti ir pritaikyti savo namuose, kad stilius išliktu Jums artimas - jūsų pačių. 
Įdomu, į kurias namų dekoro tendencijas nukreiptas žvilgsnis šiais metais? 

 

Baro spintelės

Baro spintelė suteikia dar daugiau vietos daiktams, o kurdami savo interjerą galite naudoti beveik bet kokio dizaino spintelę.
Nors baro spintelę sunku perkelti iš vieno kambario į kitą dėl jos masyvumo, kambaryje šis baldas sukus susibūrimo vietą, pvz. valgomajame ar svetainėje.


Komoda, Balta, 132x43x78cm, Meksikinės Pušies Masyvas 181,99 eur.
__
Cemento baldai
2020 metais rasime daugiau netikėtų medžiagų, naudojamų visuose namuose, ypač vonios kambaryje ar svetainėje. Nuo cemento kriauklių, iki išpūsto cemento staliukų, cementas tampa vis populiaresnė medžiaga naudojama namuose. Tai puiki medžiaga, norint sukurti šiuolaikišką, bet kaimišką stilių jūsų erdvėje, ir puikus nukrypimas nuo įprastų ir šiek tiek jau pabudusių medienos ar marmuro medžiagų.
Kavos Staliukas, 55x55x53cm, Betono Išvaizdos 59,99 eur.
__
Krepšeliai ir jų akcentas

Krepšiai puikiai atlieka ne tik daiktų laikymo funkciją bet tinka ir interjere. 2020 metais labai populiarūs taps austi bei pinti dirbiniai kurie atliks ne tik mums įprastas funkcijas kaip augintinių žaislų ar šlepečių laikymas. Tarkim krepšeliai gali būti puiki alternatyva galerijos sienai.
Patikrinkite sendaikčių turgus ar senovines parduotuves, kad surastumėte negilius krepšius, kurie, pakabinti ant sienos, sukurs jaukų, žemišką įspūdį. Ieškokite spalvingų raštų ir rankomis austų dirbinių, kurie gali tapti meno kūrinys jūsų namuose. 




Dviejų Kavos Staliukų Komplektas, Masyvi Mango Mediena 165,99 eur.

__

Formaliojo valgomojo sugrįžimas

Tikimasi, kad šiais metais vis daugiau namų savininkų priims oficialų valgomąjį, t.y. valgomojo kambariui reikalinga atskira patalpa. Valgomasis nebūtinai turi būti visiškai uždarytas nuo kitų erdvių, tačiau reikėtų atskirti šiuos kambarius.
Tikra oficiali valgymo erdvė suteikia vietos pramogai, kuri atribota nuo kitų namų sričių, ir padeda skatinti šeimos bendravimą.




5 Dalių Valgomojo Stalo Ir Kėdžių Komplektas, Balta 236,99 eur.

 

Related posts

  • 2020 metų spalva

    2020 metų spalva

  • INTERJERAS PAGAL ZODIAKO ŽENKLĄ

    INTERJERAS PAGAL ZODIAKO ŽENKLĄ

  • Konkursas - „Mano Kalėdos“

    Konkursas - „Mano Kalėdos“